SOCIETÀ DANTE ALIGHIERI

Tampereen Dante Alighieri-yhdistys

SOCIETÀ DANTE ALIGHIERI

Tampereen Dante Alighieri-yhdistys

Järjestämme ohjelmassamme olevan esitelmätilaisuuden voimassa olevien koronarajoitusten ja -suositusten mukaisesti.

Tiistai 7.12.2021 klo 18.00

Kalle Mäkelä: Taatelipalmuja ja hirsipuita. Italialaiset Libyan siirtomaaherroina 1911–1943.

Yhdistynyt Italia pyrki 1800-luvun loppupuolella sinnikkäästi nousemaan eurooppalaisten suurvaltojen joukkoon, mihin se katsoi kuuluvansa. Siirtomaiden hankinta oli osa tätä politiikkaa. Pahaksi onneksi Suuri Siirtomaalaiva oli tuutannut itsensä liikkeelle jo ajat sitten. No, ei kun soutuvenheellä perään! Mutta kuinkas sitten kävikään…

Paikka: Tampereen Pääkirjasto Metso, Kuusi-sali               

HUOM. Tilaisuuteen osallistujien on esitettävä koronapassi ja henkilötodistus. Myös kasvomaskin käyttö on pakollinen koko tilaisuuden ajan.

Aluehallintovirasto on tehnyt viime perjantaina uuden päätöksen kokoontumisrajoituksista. Pirkanmaan alueella kielletään 6.12.2921 alkaen yli 20 hengen yleisötilaisuudet sisätiloissa. Koronapassin avulla voi kuitenkin vapautua tästä rajoituksesta. 

Pääkirjasto Metso ei ole ilmoittanut salivarauksien peruuttamisesta. AVI:n uusi päätös on tullut perjantaina iltapäivällä, on mahdollista, että kirjasto tekee omia päätöksiään vasta tiistaina 7.12.2021. Mikäli tilanne kirjaston osalta muuttuu, ilmoitamme asiasta kotisivuillamme heti tiedon saatuamme.

Koronatilanteet ja -rajoitukset ovat jälleen vaihtuneet nopealla tahdilla. Kaikesta tästä hämmennyksestä huolimatta, toivotamme teidät tervetulleiksi vuoden viimeiseen esitelmätilaisuuteen!